Briksets.nl

Home Nieuw Aanbevolen Zoeken Klantenservice Privacy

Colofon

Het bedrijf Briksets™ en de website Briksets.nl op www.briksets.nl worden geëxploiteerd door:

Briksets
Wildeman 62
5629 KH  Eindhoven
Nederland

Telefoon:+31 (40) 248 23 11
Mobiel:+31 (6) 49 85 67 38
E-mail:info@briksets.nl
Website:www.briksets.nl
Handelsregister:23083293
Btw-nummer:NL 1412.26.377.B.01

Briksets is een onafhankelijke legowinkel. Voor verkoop en service werkt Briksets samen met LEGO Benelux, LEGO Nederland en door LEGO geselecteerde groothandels, maar Briksets is niet gelieerd aan LEGO Benelux, LEGO Nederland of enige ander dochteronderneming van LEGO System A/S en de LEGO Groep.

Deze online uitgave bevat woorden en afbeeldingen die als handelsnaam, woordmerk en/of beeldmerk worden gebruikt. Uit de opname van deze woorden en afbeeldingen kan niet worden opgemaakt dat de eigenaar afstand doet van rechten noch dat de samensteller zulke rechten miskent. Briksets en Bricksets zijn handelsnamen van E.W. van der Put en Briksets.nl (voor alle LEGO en DUPLO), Bloknood (speciaal voor LEGO DUPLO), Brickset.nl (voor LEGO TECHNIC) en Bricksets City (voor LEGO City) zijn websites van Briksets. LEGO, het logo van LEGO, DUPLO en het logo van DUPLO zijn gedeponeerde woordmerken of gedeponeerde beeldmerken van LEGO Juris A/S in de Benelux en/of andere landen. Star Wars, het logo van Star Wars, Clone Wars en The Clone Wars zijn gedeponeerde merken van Lucasfilm Entertainment Company Ltd., die in licentie worden gebruikt voor het thema LEGO Star Wars.

Het auteursrecht op de foto’s en illustraties van producten en verpakkingen van LEGO® en DUPLO® ligt bij de LEGO Groep. Ze worden door Briksets met toestemming van LEGO Nederland B.V. gebruikt voor verkoopdoeleinden. Het is derden uitdrukkelijk niet toegestaan deze beelden te hergebruiken zonder voorafgaande toestemming van de LEGO Groep.

Kantoor Briksets

Het kantoor van Briksets vind je vlakbij de John F. Kennedylaan, de grote toegangsweg tot Eindhoven-Noord. Je kunt ons ook vinden via:

Contact opnemen met Briksets

Briksets is een echt internetbedrijf. En internetbedrijven zoals Briksets kun je altijd het gemakkelijkst bereiken via e-mail. We beantwoorden alle e-mailberichten meestal binnen enkele uren, óók in het weekeinde.

info@briksets.nl
Vragen en opmerkingen kun je e-mailen naar info@briksets.nl.

Bellen kan natuurlijk ook. Op maandag tot en met vrijdag kun je ons meestal tijdens kantooruren (van 9:00 tot 17:00 uur) telefonisch bereiken via:

(040) 248 23 11

Voor dringende aangelegenheden kun je buiten kantooruren altijd rechtstreeks contact opnemen met directeur-eigenaar Ward van der Put via:

(06) 49 85 67 38

Webshop Keurmerk: veilig en betrouwbaar

Briksets
Wildeman 62
5629 KH  Eindhoven
Nederland

Telefoon: (040) 248 23 11
E-mail: info@briksets.nl
Website: www.briksets.nl

Handelsregister KvK: 23083293
Btw-nummer: NL 1412.26.377.B.01

Briksets.nl: webwinkel voor LEGO® en LEGO DUPLO®